Σχετικά με τον COVID-19

Αγαπητοί μας πελάτες, συνεργάτες και φίλοι,

Ελπίζουμε ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είστε καλά στην υγεία σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Antouanetta-Apartments, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον Covid-19 με προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών μας, του προσωπικού μας και της τοπικής μας κοινότητας.

Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, έχουμε απομακρύνει πολλά διακοσμητικά, γραφική ύλη και λοιπά κοινόχρηστα αντικείμενα από τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια.

Σχετικά με το check-in:

Α) Για  να αποφεύγεται ο συνωστισμός στη ρεσεψιόν και να τηρούνται αποστάσεις, το check-inθα γίνεται ηλεκτρονικά, ώστε κατά την άφιξη σας να παίρνετε μόνο το κλειδί. Για αυτό, παρακαλείστε πριν την άφιξη σας να μας στέλνετε μια φωτογραφία της ταυτότητας (μπροστά και πίσω) ή του διαβατηρίου σας. Επίσης, για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση/διοίκηση του καταλύματος οφείλει να τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο κατάλυμα -όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές  τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταχτοποιηθεί εκ των υστέρων. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δίδεται μεγάλη προσοχή στο Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ότι αυτά τα στοιχεία ζητούνται στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας.

Β) Διεύρυνση διάρκειας check-out και check-in μεταξύ των διαμονών

 (Check-out μέχρι τις 11:00 πμ και Check-in από τις 15:00 μμ). 

Η μεταβολή  αυτή της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί μεταξύ κάθε check-in και check-out είναι υποχρεωτική για να διασφαλίζεται ότι μεταξύ διαφορετικών πελατών  το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς, καθώς και ότι ακολουθείται επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.

Γ) Κατά την άφιξη σας, συνίσταται θερμομέτρηση με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου.

Σχετικά με τους επισκέπτες

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Ελληνικής κυβέρνησης, δεν επιτρέπεται η είσοδος στα δωμάτια σε μη διαμένοντες.

Σχετικά με την καθαριότητα

Α) Τηρείται πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης, σύμφωνα με τη αρ. Δ1γ/Γ.Π/οικ 19954/20.03.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας «Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους και επιφάνειες κατά την εξέλιξη της πανδημίας του SARS-CoV-2» (ΑΔΑ: 6ΚΨ6465ΦΥΟ-1ΝΔ), όπως ισχύει.

Β) Καθαρισμός και αερισμός δωματίου κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ διαμονών. Συγκεκριμένα, για την ασφάλεια όλων μας, η καθαριότητα θα γίνεται με ειδικά ενδεδειγμένα απορρυπαντικά για τα δωμάτια και για τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και με ατμό όπου απαιτείται.

Γ) Η διαχείριση και ο καθαρισμός των πετσετών και των σεντονιών γίνονται εντός του καταλύματος.

Δ) Τοποθέτηση καλύμματος μια χρήσης στα χειριστήρια της τηλεόρασης και του κλιματισμού.

Ε) Τα κλειδιά θα απολυμαίνονται πριν την άφιξη σας, και κατά την αναχώρηση παρακαλείστε να τα τοποθετείτε στο σημείο που θα σας υποδείξουμε (στη ρεσεψιόν), για να απολυμανθούν για τον επόμενο επισκέπτη.

Ζ)  Για τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη για τους πελάτες και το προσωπικό, το πρωτόκολλο συνιστά την κατάργηση καθημερινής αλλαγής ιματισμού και πετσετών, και την αποφυγή καθημερινής καθαριότητας για τους ήδη διαμένοντες, παρά μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Σχετικά με το πρωινό, το πρωτόκολλο συνιστά τα παρακάτω, τα οποία έχουμε εφαρμόσει στην αίθουσα πρωινού:

  • Παροχή απολυμαντικού μέσου χεριών στην είσοδο του μπουφέ και έλεγχος από το προσωπικό ότι χρησιμοποιείται από τους πελάτες.
  • Τήρηση απαιτούμενων αποστάσεων κατά το σερβίρισμα των πελατών στο μπουφέ.
  • Το σερβίρισμα στον μπουφέ θα πραγματοποιείται μόνο από το προσωπικό εστίασης, το όποιο θα φέρει τα ενδεδειγμένα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) και θα τηρεί τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19. Σκοπός των μέτρων είναι να μην υπάρχει επαφή του πελάτη με τα φαγητά και τα σκεύη στο μπουφέ.
  • Παράθεση των προϊόντων σε ατομικά σκεύη στο μπουφέ, όπου δεν είναι δυνατό το σερβίρισμα από το προσωπικό.
  • Η χρήση κοινόχρηστων σκευών/αντικειμένων dispenser (κανάτες με χυμό, νερό, δημητριακά κλπ) θα γίνεται μόνο από το προσωπικό εστίασης, το οποίο θα φέρει τα ενδεδειγμένα Μ.Α.Π. και θα τηρεί τα βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού – COVID-19.
  • Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί room service, αυτό θα γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων είναι πολύ σημαντική.

 

Σας ευχαριστούμε για την τήρηση και την κατανόηση αυτών των μέτρων και σας εγγυόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές σας. Ακόμα και αν φοράμε ασπίδα προσώπου ή μάσκα για την προστασία όλων μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για το χαμόγελό μας.

Σας περιμένουμε!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Μαρία-Αντουανέττα Αλβέρτηerror: Content is protected !!