Καλωσήλθατε στα
Διαμερίσματα Antouanetta
Στο κέντρο της Ερμούπολης σε ένα παραδοσιακό κτίριο του 1860
Για διαθεσιμότητα δωματίων και τιμές μπορείτε να ελέγξετε στη σελίδα κρατήσεων Book now

Λίγα λόγια σχετικά με εμάς

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε την ιστορία του μαζί μας.

Μια φορά κι έναν καιρό στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης το 1860 χτίστηκε ένα μεγάλο σπίτι με πολλά παράθυρα, πολλές πόρτες και έναν κήπο με τρεις νεραντζιές. Ο πεζόδρομος της οδού Ομήρου γέμισε ζωή και χαρούμενες παιδικές φωνές.

Τα χρόνια κύλισαν σαν το νερό, οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι εναλλάχτηκαν μαζί με τις χαρές και τις λύπες τους  γράφοντας την ιστορία του σπιτιού. Ο χρόνος συνέχισε να τρέχει κυνηγώντας τα χρόνια, τους μήνες, τις εβδομάδες, τις ώρες, τα λεπτά. Το σπίτι ερήμωσε. Κανένας δεν έμενε πια σε αυτό. Φθαρμένο και σιωπηλό αναπολούσε τα παλιά. 

Ήταν η στιγμή που η Αντουανέττα αποφάσισε να βρει ένα σπίτι στην Ερμούπολη.

Είδε πολλά σπίτια που πουλιόνταν εκείνη την εποχή. Όμως κανένα δεν ήταν το κατάλληλο. Τον τρίτο χρόνο το είδε. Ήταν αυτό. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε εάν η Αντουανέττα διάλεξε το σπίτι, ή το σπίτι διάλεξε εκείνη. Από το 1998 άρχισε να ασχολείται με την επισκευή του. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μερικές φορές απελπίζονταν, περνούσε από το μυαλό της ότι δεν θα τα κατάφερνε αλλά συνέχιζε. Πάντα συνέχιζε.

Ήρθε η άνοιξη του 2009 και το σπίτι έστεκε εκεί στο ίδιο σημείο με το 1860 χαρούμενο και πανέτοιμο να συνεχίσει την ιστορία του. Η Αντουανέττα του χάρισε και το όνομα της.

Κριτικές - Μαρτυρίες

Οι κριτικές είναι από την Booking.com & την Tripadvisor

Gallery

Covid-19 :: Ασφάλεια & Υγιεινή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Antouanetta-Apartments, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον Covid-19 με προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών μας, του προσωπικού μας και της τοπικής μας κοινότητας.
Σχετικά με τον Covid-19 στο Antuanetta-Apartments

error: Content is protected !!