Πώς θα μας βρείτε

Πώς θα μετακινηθείτε με αυτοκίνητο, μηχανή ή πόδια.

Διαδρομή με το αυτοκίνητο

Δείτε τη διαδρομή από το λιμάνι προς το Antouanetta apartments

Όταν βγείτε από το πλοίο η οδός όπου θα βρίσκεστε λέγεται Ακτή Παπάγου. Συνεχίζετε να οδηγείτε κατά μήκος του λιμανιού όπως σας υποδεικνύουν οι λιμενικοί. Στην έξοδο του λιμανιού στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε ευθεία στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (δρόμος της Λαλακιάς). ΠΡΟΣΟΧΗ, στρίβοντας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (δρόμος της Λαλακιάς) να έχετε το κτήριο της Πυροσβεστικής (είναι γωνιακό)  στο δεξί σας χέρι.

Περισσότερα

Μην προχωρήσετε παράλληλα στο λιμάνι! Συνεχίζετε να οδηγείτε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία δεν είναι εντελώς ευθεία, αλλά συνεχίζει με το ίδιο όνομα. Δεν στρίβετε πουθενά και συνεχίζετε να προχωράτε.  Θα περάσετε κάτω από μία γέφυρα και λίγο αργότερα θα δείτε στο δεξί σας χέρι ένα γωνιακό  κτήριο σε ροζ απόχρωση με την επιγραφή «Μίνι Μάρκετ  Μανώλης». Δεν θα το προσπεράσετε. Θα στρίψετε δεξιά έτσι ώστε να έχετε το μίνι μάρκετ στο αριστερό σας χέρι. 

Αμέσως στρίβετε αριστερά  στην οδό Καποδιστρίου  και σχεδόν αμέσως στρίβετε δεξιά στην Ρήγα Φεραίου. Στο χώρο με τα δεντράκια και γύρω από αυτόν  μπορείτε να παρκάρετε.  Για αυτή την διαδρομή θα χρειαστείτε περίπου 3 λεπτά. Για να συνεχίσετε με τα πόδια μέχρι τον ξενώνα  στρίψτε δεξιά στην οδό Παπαγλύκα. Στο τέλος της οδού Παπαγλύκα στρίβετε αριστερά στην οδό Σολωμού και προχωράτε μέχρι το τέλος της. Εκεί θα συναντήσετε την οδό Ομήρου όπου και βρισκόμαστε.

Διαδρομή με τη μηχανή

Δείτε τη διαδρομή από το λιμάνι προς το Antouanetta apartments

Όταν βγείτε από το πλοίο η οδός όπου θα βρίσκεστε λέγεται Ακτή Παπάγου. Συνεχίζετε να οδηγείτε κατά μήκος του λιμανιού όπως σας υποδεικνύουν οι λιμενικοί. Στην έξοδο του λιμανιού στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε ευθεία στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (δρόμος της Λαλακιάς). ΠΡΟΣΟΧΗ, στρίβοντας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (δρόμος της Λαλακιάς) να έχετε το κτήριο της Πυροσβεστικής (είναι γωνιακό) στο δεξί σας χέρι.

Περισσότερα

Μην προχωρήσετε παράλληλα στο λιμάνι! Συνεχίζετε να οδηγείτε  στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία δεν είναι εντελώς ευθεία, αλλά συνεχίζει με το ίδιο όνομα. Δεν στρίβετε πουθενά και συνεχίζετε να προχωράτε. Θα περάσετε κάτω από μία γέφυρα και λίγο αργότερα θα δείτε στο δεξί σας χέρι ένα γωνιακό  κτήριο σε ροζ απόχρωση με την επιγραφή «Μίνι Μάρκετ  Μανώλης». Δεν θα το προσπεράσετε.

Θα στρίψετε δεξιά έτσι ώστε να έχετε το μίνι μάρκετ στο αριστερό σας χέρι. Αμέσως στρίβετε αριστερά στην οδό Καποδιστρίου  και σχεδόν αμέσως στρίβετε δεξιά στην Ρήγα Φεραίου.

Στρίψτε δεξιά στην οδό Παπαγλύκα. Στο τέλος της οδού Παπαγλύκα στρίβετε αριστερά στην οδό Σολωμού και προχωράτε μέχρι το τέλος της οπού και παρκάρετε. Προσοχή παρκάρετε στην οδό Σολομού και όχι στην οδό Ομήρου γιατί είναι πεζόδρομος και  το πάρκινγκ δεν επιτρέπεται.

Εάν βρείτε κάποια δυσκολία μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για να σας κατατοπίσουμε.

Διαδρομή με ΤΑΞΙ

Δείτε τη διαδρομή από το λιμάνι προς το Antouanetta apartments

 Στην διαδρομή υπάρχουν αρκετά σκαλιά και αν έχετε βαριές αποσκευές ίσως είναι δύσκολο να έρθετε με τα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσατε να πάρετε ταξί .Θα βρείτε πιάτσα ταξί αμέσως μόλις βγείτε από το πλοίο δεξιά. Θα πείτε στον ταξιτζή να σας αφήσει στην οδό Καποδιστρίου και Σολωμού,  στα πρώτα σκαλάκια αριστερά πριν τον φούρνο.

Περισσότερα

Ανεβαίνετε τα  δύο-τρία σκαλάκια και προχωράτε ευθεία στην οδό Σολωμού  και πολύ σύντομα συναντάτε την οδό Ομήρου. Στην περίπτωση που αποφασίσετε να πάρετε ταξί μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μόλις μπείτε στο ταξί, ώστε να κατατοπίσουμε εμείς τον οδηγό και να σας περιμένουμε στο σημείο που  θα σας αφήσει το ταξί.

Η ελάχιστη τιμή για το ταξί είναι 3,50 ευρώ, αλλά συνήθως από το λιμάνι, παίρνουν μέχρι 5 ευρώ ανάλογα με τις αποσκευές. Διάρκεια διαδρομής περίπου τρία λεπτά.

Σε περίπτωση που δεν προλάβετε τα ταξί που ήδη υπάρχουν στο λιμάνι μπορείτε να καλέστε τα Ταξί Σύρου Ερμής στο 2281084222, χωρίς χρέωση κλήσης  ή τα Σύρος Ταξί στο 2281088222.

Διαδρομή με τα πόδια

Δείτε την διαδρομή από το λιμάνι προς το Antouanetta apartments

Όταν βγείτε από το πλοίο η οδός όπου θα βρίσκεστε λέγετε Ακτή Παπάγου.

Συνεχίστε να περπατάτε κατά μήκος του λιμανιού στην οδό Ακτή Παπάγου (όπως βγαίνετε από το πλοίο δεξιά). Καθώς προχωράτε, συναντάτε την οδό Εθνικής Αντίστασης (είναι ο ίδιος δρόμος με την Ακτή Παπάγου, απλά αλλάζει το όνομα). Στρίψτε αριστερά στην οδό Χίου (την οδό με τα μανάβικα και την αγορά). Περπατάτε στην οδό Χίου, μέχρι να δείτε στα δεξιά σας την πλατεία Μιαούλη. 

Περισσότερα

Όταν φτάσετε στην πλατεία, και ενώ είστε ακόμα στην οδό Χίου, θα στρίψετε αριστερά στην οδό Μητρ. Αντ. Πολίτη, θα ανεβείτε μερικά σκαλιά θα δείτε δεξιά σας θα δείτε μια παιδική χαρά και αριστερά ένα κηπάριο. Στο τέλος του κηπαρίου θα στρίψετε αριστερά ώστε να έχετε στο δεξί σας χέρι την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.

Στο τέλος της εκκλησίας, αφού ανεβείτε μερικά σκαλιά, στρίψτε δεξιά, και θα βρεθείτε στην οδό Ομήρου. Ενώ είστε στην οδό Ομήρου, η εκκλησία της Μεταμόρφωσης, η οποία είναι γωνιακή θα βρίσκεται πάλι στο δεξί σας χέρι. Περπατήστε προς τα πάνω στην οδό Ομήρου, μέχρι να μας βρείτε (στο δεξί σας χέρι).

Διάρκεια διαδρομής από το λιμάνι : περίπου 20 λεπτά.

Χάρτης προς την πλατεία Μιαούλη (με τα πόδια)

Δείτε τη διαδρομή από τα διαμερίσματα προς την πλατεία Μιαούλη (Δημαρχείο)